Feslalí a Alcalalí

03feb(feb 3)9:00 am25(feb 25)9:00 pmFeslalí a Alcalalí

Detalles del evento

Del 3 al 25 de febrer
Més informació: www.feslali.com

Tenim el plaer d’anunciar la 8ª edició de Feslalí. Un festival que va sorgir amb l’objectiu de mostrar el nostre patrimoni, compartir costums, gaudir de la natura i de la cultura, però el més important, fer poble.

I quina millor manera que trobar-nos pels carrers, passejar per les nostres sendes i poder gaudir de l’entorn natural, aprenent de botànica i coneguent la fauna, escoltar com canten les aus que cada any ens visiten, fer-nos una picadeta i ballar junts.

Alcalalí ha evolucionat i aquest festival també. Hem sofrit el pas de la Xylella Fastidiosa que ha afectat l’agricultura, en especial als ametlers d’una manera devastadora. L’ametla era un dels nostres béns més apreciats, però després d’anys de lluita i dol no ens ha quedat altra opció que reinventar-nos.

En esta edició farem memòria i mirarem al passat per poder aprendre amb la finalitat de construir un futur més sostenible per al nostre poble.

Vos convidem a visitar-nos durant tots els caps de setmana. Comptem amb gran varietat d’activitats per a tots els públics enfocats en tradicions locals, biodiversitat,artesania, música, cultura, patrimoni i sostenibilitat.

Vine, una vegada més, el febrer és Alcalalí.

Descarrega’t el programa

Más información

Hora

3 (Sábado) 9:00 am - 25 (Domingo) 9:00 pm(GMT+01:00)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar