Septiembre, 2019

21sep20:00Verema nocturna i sopar a Xaló

Más información

Detalles del evento

Día: Dissabte 21 de setembre
Hora: 20.00 hores
LLoc: Bodegas Riko a Xaló
Preu: 25 euros per persona.
Informació: www.totvalldepop.com / Telèfon: 659 99 96 68
Reserves: Punxa así i envie el formulari. 

Descarrega`t el cartell de la verema nocturna i sopar. 
Descarrega’t el cartell amb la programació completa de la verema 

La verema és una ancestral llavor que durant el mes de setembre manté molt ocupats als productors de vi, i amb la que arranca la temporada que culminarà amb la creació de nous caldos.

En la Vall de Pop volem compartir amb vosaltres esta etapa que per a nosaltres és motiu de celebració amb una verema i una festa. L’Associació Turístic Empresarial Tot Vall de Pop (ATEVAP) junt amb Bodegas Riko Xaló i Companatges Galán col·laboren en aquesta iniciativa que tindrà lloc el 21 de setembre, en una vetlada en la qual ens acompanyarà la lluna plena per a afegir més romanticisme a la trobada.

Óscar Mestre, futur enòleg de la quarta generació d’una família d’enòlegs i viticultors de Xaló, guiarà el recorregut i el procés de la verema en els camps propietat de Cellers Riko Xaló. La ruta arrancarà a les 20:00 hores des del celler, situada a Xaló, per a traslladar-nos al camp de vinyes i procedir a la recol·lecció del raïm. Posteriorment, i de nou en el celler, procedirem al masegat del raïm -segona fase en l’elaboració del vi- amb el sistema més rudimentari: la xafada del raïm. I per a acabar la vetlada us proposem un sopar amb un menú tradicional amb embotit i altres productes típics de la nostra gastronomia, i amb vins de la vall.

La verema nocturna va ser una activitat freqüent en regions vinícoles on la calor intensa en les hores centrals del dia desaconsella l’activitat, per a garantir d’aquesta manera que el raïm mantinga una temperatura adequada abans de ser masegada. Encara que actualment els cellers disposen d’equips de refrigeració que corregeixen els excessos de temperatura del raïm.

Hora

(Sábado) 20:00

Ubicación

Xaló

Xaló 03727, Alicante

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar
X