Septiembre, 2019

07sepTodo el Día08Fira Llaurador a Llíber

Más información

Detalles del evento

Dies: Dissabte 7 i Diumenge 8 de Setembre.
Horari: de 10’00 – 22.00 hores
Lloc:Plaça de Llíber
Lloc de L’escaldà pública: Forn d’escaldar.

Descarrega’t el programa

La tradició cobra vida el cap de setmana del 7 i 8 de Setembre a Llíber. Aquest poble de la Vall de Pop, envoltat de vinyes, prepara amb molta il·lusió la seua IV Fira del Llaurador. El diumenge es realitzarà una escaldà pública. Però la fira arranca el matí del dissabte 7 de Setembre, a les 10 hores, amb l’obertura dels llocs d’artesania. A més, reivindica els oficis antics. En aquests dos dies, es realitzaran demostracions d’artesans i diferents oficis.
Els carrers respiraran festa, ja que hi haurà molta música i ambient per tot el poble.

Descarrega’t el cartell de la visita guiada

Com a novetat enguany s’ha organitzat una visita guiada GRATUÏTA “Llíber amb els 5 sentits” plena de sorpreses, ja que és una ruta interactiva amb els 5 sentits. La visita tindrà lloc el Dissabte 7 de Setembre a les 12.10 h. No oblides fer la inscripció prèvia per Whatsapp: 636591508 / arrelsmarinades@gmail.com

Un dels actes més esperats és el lescaldà pública de raïm de moscatell per a convertir-la en pansa. Llíber també ha mantingut visca aquesta tradició ara declarada Bé d’Interés Cultural (BIC) Immaterial. En aquest municipi té molt pòsit la cultura de la vinya.

Mira el vídeo de la Fira del Llaurador a Llíber

 

Si t’abelleix i t’agrada la càmera aprofita i participa en el Concurs fotogràfic que organitza l’ajuntament de Llíber . Descarrega’t les bases .
Els premis seran 1r premi a la millor fotografia: 300 €. 2n premi a la millor col·lecció: 200 €. 3r premi a la més original: 100 €. 4t premie autor local: 50 €

Descarrega’t el cartell

 

Hora

Septiembre 7 (Sábado) - 8 (Domingo)

Ubicación

Llíber

Llíber 03729, Alicante

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar
X