Julio, 2019

29julTodo el Día04ago2º Bimau (concurs de Grafitis) a Benigembla

Más información

Detalles del evento

La 2a BIMAU (Benigembla Internacional Mostra Art Urbà) es durà a terme en el poble de Benigembla la setmana del 29 de Julio al 4 d’Agost de 2019, dins de la 2ª setmana cultura

BIMAU és un projecte cultural que pretén integrar en espais públics l’art i els costums del poble així com intensificar la relació de les persones amb l’art urbà i atraure l’interés per dit art.

La inscripció és gratuïta. i caldrà aportar:  sol·licitud d’inscripció, dossier de projecte que inclourà descripció escrita i gràfica de l’obra (sinopsi) , Esbós original i a color grandària A4, que es presentarà o bé personalment en l’Ajuntament o bé per correu electrònic, respectant la grandària A4 per a la seua impressió.

Tota la documentació es podrá enviar  per correu electrònic, correu ordinari o personalment. Les sol·licituds i els projectes es podran presentar fins al 25 de juliol de 2019.

Per a participar farà falta que les persones interessades ompliguen el full d’admissió, així com la full de manteniment de tercers   Aquesta documentació s´ha de remetre per correu electrònic a aytobenigembla@gmail.com o presentar-la personalment en l’Ajuntament.

Tots els artistes seleccionats es comprometen a realitzar la seua obra durant la setmana cultural del 29 de Julio al 4 d’Agost de 2019, exceptuant circumstàncies justificades.

 

Per a descarregar el full d’inscripció faça click açí

Per a descarregar el full de manteniment de tercers faça clic açi

Per a descarregar les bases faça click açí

Per a descarregar el cartell faça click açi

 

Hora

Julio 29 (Lunes) - Agosto 4 (Domingo)

Ubicación

Benigembla

Benigembla 03794, Alicante

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar
X